Aktiviteter

GÅbingo

Valborgsmässoafton 2016 är starten för säsongens GÅbingo (motionsbingo). Slingan är nu längs vildmarksvägen genom byn då snön ligger kvar på stigarna. Slingan går mellan 70-skyltarna dvs genom hela byn på båda sidor av vägen så du kan både gå och cykla den utan att missa bingosiffrorna.

gåbingo

 

Bingolotto

SIBF säljer bingolotter och Sverigelotter via Kristina Risslén vår trogna bingolottoansvariga som du hittar i kiosken vid Saxnäsgården. Tack Krisstina och Saxnäsgården för allt stöd!

Du kan nu betala dessa lotter via swish – du hittar all information hos Kristina eller klicka nedan på länken här så kan du lära dig allt om swish: SÅ HÄR FUNGERAR SWISH

Du kan även PRENUMERERA på bingolotter HÄR och ange Saxnäs idrotts och bygdeförening som din förening så får vi 13kr per lott. Tusen tack för hjälpen!

 

Studiecirklar

Är du intresserad av att hålla i en studiecirkel i SIBF namn hör av dig till styrelsen så hjälper vi dig med starten. Det kan handla om en bokcirkel, bygga modellplan eller något annat du och några till är intresserade av att samlas kring.

Leave a Reply